S-visor Ky

S-visor on suomalainen teollisuuden asennusvalvontapalveluihin erikoistunut yritys. Tarjoamme asiakkaillemme sähkö-, mekaanisen- ja rakennuspuolen asennusvalvontaa.

Asiakkaitamme ovat kansainväliset suurteollisuusyritykset, joiden projekteissa toimimme ympäri maailmaa. Vuosien kokemus toimimisesta asiakkaidemme erilaisissa voimalaitos sekä metsä- ja prosessiteollisuden toimitusprojekteissa takaavat toimintamme korkean laadun ja luotettavuuden.

Asennusvalvojamme ovat viimeisen vuoden aikana hoitaneet menestyksekkäästi projekteja Euroopassa, Aasiassa, Etelä-Amerikassa ja Afrikassa. Tarvittaessa yrityksemme pystyy hyödyntämään useiden satojen alansa ammattilaisen reserviä. Näin pystymme tarjoamaan vaativimpiinkin projekteihin juuri oikean henkilön.

Yrityksemme toimintaa ohjaa ISO 9001 mukainen laatukäsikirja.

Saksa, Brasilia, Nigeria, Sambia, Venezuela, Bangladesh, Indonesia, Sudan

Asennusvalvonta

Voimalaitosten ja paperitehtaiden kone- ja laitosasennusten sekä putkistojen asennusvalvonta. Rakennusvalvonta sisältäen maarakennustyöt, betonityöt, rautarakenteet ym.

Rekrytointi

Haemme asennusvalvojia rakennuspuolen valvontaan, sekä tekniseen neuvonantoon / työnjohtoon ympäri maailmaa. Projektien kestot ovat muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin.

Toivomme aikaisempaa kokemusta ulkomaan työtehtävistä ja teollisuuden rakennushankkeista. Arvostamme yhteistyö- ja tietotekniikkataitoja, vahvaa projektiosaamista sekä laadunvarmistustekniikoiden ja niiden käytön hallintaa. Vaadimme hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme haastavia työtehtäviä, mahdollisuutta työskennellä pitkiäkin aikoja ulkomailla sekä kilpailukykyisen palkan.

Täytä avoin hakemus.